Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Påskallavik FC AC Zonkey
Fredde 2 Tactiek New Zonkey
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal in één keer door. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Calderón met een snelle inworp. Akers rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Gieroba met een sublieme pass. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz met een sublieme pass. Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz met een sublieme pass. Twierdza rent richting de bal. Šavel verovert de bal door een tackle van achteren. Šavel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Benia kopt de bal weg. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Höjer maakt een afschuwelijke overtreding. Höjer krijgt een gele kaart. Gieroba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gieroba kan niet meer verder spelen. Nănescu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bertoldo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Akers de bal. Höjer speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wiland kopt de bal weg. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar probeert de bal met de borst te controleren. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Benia kan de bal niet met de borst controleren. de la Cruz rent richting de bal. Met opzet legt Benia zijn tegenspeler op de grond. Benia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Aranguren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höjer met een snelle inworp. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Šavel is nu in balbezit. Šavel probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ouamar passt de bal met de wreef. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 39%, AC Zonkey 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Påskallavik FC - AC Zonkey 0:0

49e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Höjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Höjer passt de bal met de wreef. Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Manrique passt de bal zonder na te denken. Calderón geeft de bal voor. Klungelig pakt Gutiérrez Díaz de bal. Šavel is nu in balbezit. Šavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Wiland de bal. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiland. Wiland krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Akers is nu in balbezit. Höjer verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 49%, AC Zonkey 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Påskallavik FC - AC Zonkey 0:0