Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fryktad IP Bempa FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lambertsson geeft een hoge lob. Nauthe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fagerström rent richting de bal. Fagerström draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hellman rent richting de bal. Hellman passt de bal zonder na te denken. Fagerström rent richting de bal. Fagerström draait met de bal, schiet en ... Muntherquist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moström bokst de bal weg.

25e minuut.
André passt de bal in één keer door. Nauthe is nu in balbezit. Bjurheden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjurheden krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Enekvist geeft de bal voor. Elm kopt de bal weg. Klungelig pakt Muntherquist de bal. Fagerström is nu in balbezit. Fagerström schiet op doel. Moström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Ronnysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronnysson geeft een lange en hoge pass. Hasselblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludvigsson onderschept slim de pass. Ludvigsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fryktad IP - Bempa FC 1:0

30e minuut.
Ludvigsson passt de bal zonder na te denken. Ronnysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronnysson probeert naar een medespeler te passen. Ludvigsson rent richting de bal. Ludvigsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fryktad IP - Bempa FC 2:0

42e minuut.
Hagen passt de bal in één keer door. Bäfverholm rent richting de bal. Bäfverholm speelt de bal door. Ludvigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludvigsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fryktad IP 49%, Bempa FC 51%.
Fryktad IP - Bempa FC 2:0

48e minuut.
Hellman geeft een hoge lob. Lindholm rent richting de bal. Lovesson begaat een overtreding. Lovesson krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lovesson met een sublieme pass. Ronnysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronnysson probeert naar een medespeler te passen. Ludvigsson rent richting de bal. Ludvigsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fryktad IP - Bempa FC 3:0

56e minuut.
Lambertsson geeft de bal voor. Inworp. Wastå met de inworp. Lindholm is nu in balbezit. Lindholm geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Elm geeft de bal voor. Inworp. Bjurheden met een snelle inworp. Lindholm is nu in balbezit. Lindholm geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fryktad IP 52%, Bempa FC 48%.
Fryktad IP - Bempa FC 3:0