Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Ragges Boys
back2 Tactiek B-laget
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


13e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wallin de bal onder controle te krijgen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bảo Long met een sublieme pass. Falang rent richting de bal. Falang geeft een lange en hoge pass. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
García Escudero probeert de bal met de borst te controleren. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel. Nikolayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Ragges Boys 0:1

35e minuut.
Wallin is nu in balbezit. Wallin speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Ragges Boys 0:2

37e minuut.
Noelsson met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorczyński. Gorczyński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Omil is nu in balbezit. Wallin verovert de bal door een tackle van achteren. Wallin met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Ragges Boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 53%, Ragges Boys 47%.
IK Nordia - Ragges Boys 0:3

49e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles rent richting de bal. Kjelstad is nu in balbezit. Kjelstad geeft een hoge lob. Aldovrando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kjelstad de bal. Kjelstad geeft een hoge lob. Dornelles maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Aldovrando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang passt de bal met de wreef. Book probeert naar een medespeler te passen. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 46%, Ragges Boys 54%.
IK Nordia - Ragges Boys 0:3