Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniaques FC Virvlingarna
Kööör Tactiek Mid 1
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Nyberg speelt de bal door. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Zettervall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:1

2e minuut.
Liljegren passt de bal in één keer door. Viktorsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koll. Koll krijgt een gele kaart. Viktorsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Thunebro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Viktorsson de bal. Ängblad rent richting de bal. Ängblad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Thunebro met een sublieme pass. Ängblad rent richting de bal. Axell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zettervall trapt de bal weg van het doel. Thunebro kopt de bal weg. Ängblad rent richting de bal. Ängblad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Thunebro kopt de bal weg. Ängblad rent richting de bal. Ängblad geeft een lange en hoge pass. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:2

12e minuut.
Liljegren met de inworp. Thunebro geeft de bal voor. Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ängblad de bal. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. Zettervall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Liljegren met een sublieme pass. Klungelig pakt Viktorsson de bal. af Klinteberg is nu in balbezit. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Zettervall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:3

19e minuut.
Sivertsson heeft problemen om de bal te vangen. Sivertsson probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:4

21e minuut.
Viktorsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmberg is nu in balbezit. Thunebro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Thunebro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thunebro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson passt de bal in één keer door. Liljegren probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. Zettervall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Viktorsson onderschept slim de pass. Ängblad rent richting de bal. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Jalový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalový onderschept slim de pass. Prygel geeft de bal voor. Owesson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Owesson kopt de bal weg. Sivertsson probeert de bal met de borst te controleren. af Klinteberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sivertsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viktorsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:5

36e minuut.
Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson speelt de bal door. Ängblad rent richting de bal. Ängblad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:6

43e minuut.
Nyberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lord rent richting de bal. Koll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koll krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 67%, Virvlingarna 33%.
Maniaques FC - Virvlingarna 0:6

46e minuut.
Örlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad verovert de bal door een tackle van achteren. Ängblad passt de bal zonder na te denken. Sivertsson heeft problemen om de bal te vangen. Sivertsson draait met de bal, schiet en ... Zettervall bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:7

53e minuut.
Sivertsson speelt de bal door. Liljegren is nu in balbezit. Liljegren geeft een lange en hoge pass. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:8

59e minuut.
Malm rent richting de bal. Malm passt de bal zonder na te denken. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson schiet op doel. Zettervall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 0:9

63e minuut.
Viktorsson met de inworp. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmberg geeft de bal voor. Prygel is nu in balbezit. Prygel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 1:9

71e minuut.
Liljegren met de inworp. Michalski rent richting de bal. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Virvlingarna 1:10

74e minuut.
Sivertsson kopt de bal weg. Liljegren is nu in balbezit. Viktorsson maakt een afschuwelijke overtreding. Viktorsson krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zettervall trapt de bal weg van het doel. Daar is Sivertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Zettervall bokst de bal weg.

82e minuut.
Malm verovert de bal door een tackle van achteren. Malm geeft de bal voor. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 72%, Virvlingarna 28%.
Maniaques FC - Virvlingarna 1:10