Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenkeran IK Finnpauver
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


11e minuut.
Achim is nu in balbezit. Bäcksin verovert de bal door een tackle van achteren. Bäcksin met een sublieme pass. Wastå is nu in balbezit. Wastå schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Omozik is nu in balbezit. Omozik geeft een lange en hoge pass. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt verovert de bal door een tackle van achteren. Solt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:1

20e minuut.
Bornäs kan de bal niet met de borst controleren. Omozik rent richting de bal. Omozik passt de bal zonder na te denken. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lindqvist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson geeft een lange en hoge pass. Mizzi kopt de bal weg. Omozik heeft problemen om de bal te vangen. Omozik haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bäcksin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi passt de bal met de wreef. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Solt probeert naar een medespeler te passen. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Omozik is nu in balbezit. Omozik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mizzi geeft een lange en hoge pass. Bornäs is nu in balbezit. Omozik rent richting de bal. Omozik heeft problemen om de bal te vangen. Omozik draait met de bal, schiet en ... Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:2

39e minuut.
Solt draait met de bal, schiet en ... Lindqvist probeert de bal aan de voet te houden. Mizzi geeft een hoge lob. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alighieri met een sublieme pass. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi passt de bal in één keer door. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:3

44e minuut.
Solt is nu in balbezit. Solt probeert naar een medespeler te passen. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi passt de bal met de wreef. Leppäjärvi speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 62%, Finnpauver 38%.
Lenkeran IK - Finnpauver 0:3

49e minuut.
Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Michaelsson is nu in balbezit. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:4

51e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt passt de bal in één keer door. Mizzi met een sublieme pass. Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:5

52e minuut.
Wastå speelt de bal door. Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik passt de bal zonder na te denken. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:6

57e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt passt de bal in één keer door. Michaelsson rent richting de bal. Omozik verovert de bal door een tackle van achteren. Omozik schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:7

59e minuut.
Michaelsson geeft de bal voor. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal met de wreef. Solt rent richting de bal. Solt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Solt passt de bal met de wreef. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi met een sublieme pass. Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:8

68e minuut.
Solt draait met de bal, schiet en ... Sundström speelt de bal door. Mizzi kopt de bal weg. Omozik rent richting de bal. Omozik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Sundström trapt de bal weg van het doel. Omozik kopt de bal weg. Solt rent richting de bal. Solt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Finnpauver 0:9

87e minuut.
Bäcksin rent richting de bal. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Omozik is nu in balbezit. Omozik geeft de bal voor. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Michaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Omozik is nu in balbezit. Omozik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Achim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Solt rent richting de bal. Solt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 72%, Finnpauver 28%.
Lenkeran IK - Finnpauver 0:9