Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver Lenkeran IK
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 22.4
excellent Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


9e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. Ormeño geeft de bal voor. Michaelsson rent richting de bal. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Sundström bokst de bal weg.

11e minuut.
Mizzi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anđić de bal onder controle te krijgen. Egg is nu in balbezit. Anđić onderschept slim de pass. Anđić draait met de bal, schiet en ... Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Egg rent richting de bal. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 1:0

16e minuut.
Anđić rent richting de bal. Gunnarsson begaat een overtreding. Anđić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ormeño met een snel genomen vrije trap. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 2:0

18e minuut.
Lassbo heeft problemen om de bal te vangen. Lassbo geeft een hoge lob. Echevérry speelt de bal door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Sundström bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 3:0

23e minuut.
Mizzi rent richting de bal. Ydstrand rent richting de bal. Mizzi onderschept slim de pass. Anđić rent richting de bal. Anđić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sundström met een harde bal richting middenveld. Anđić kopt de bal weg. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi speelt de bal door. Hurtado rent richting de bal. Anđić is nu in balbezit. Anđić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 4:0

29e minuut.
Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wastå. Anđić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ormeño met een snel genomen vrije trap. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Ydstrand rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Daar is Anđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 31%, Lenkeran IK 69%.
Finnpauver - Lenkeran IK 5:0

47e minuut.
Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Ormeño geeft de bal voor. Klungelig pakt Bornäs de bal. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Anđić met de inworp. Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Ormeño geeft een lange en hoge pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño met een sublieme pass. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 6:0

62e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado passt de bal met de wreef. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Lenkeran IK 7:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sundström niet meer kan verder spelen. Håvbrandt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 37%, Lenkeran IK 63%.
Finnpauver - Lenkeran IK 7:0