Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Bel Boys
back2 Tactiek 451-standard
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Buchmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil speelt de bal door. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Daar is Dolce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjelstad met een snelle inworp. Gil geeft een lange en hoge pass. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Bel Boys 1:0

8e minuut.
García Escudero is nu in balbezit. García Escudero geeft de bal voor. Richardsson is nu in balbezit. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Riera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dolce verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kjelstad neemt de hoekschop. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dolce de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Bel Boys 2:0

15e minuut.
Stenälv passt de bal in één keer door. Thell bereikt de bal nog maar net als eerste. Thell geeft een lange en hoge pass. García Escudero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dolce verovert de bal door een tackle van achteren. Omil onderschept slim de pass. Omil passt de bal zonder na te denken. Dornelles rent richting de bal. Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Bel Boys 3:0

40e minuut.
Thell geeft de bal voor. Mouha rent richting de bal. Mouha geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Francúz probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Gil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lövgren is nu in balbezit. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Ände rent richting de bal. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 46%, Bel Boys 54%.
IK Nordia - Bel Boys 3:0

54e minuut.
Kjelstad passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Richardsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richardsson krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli passt de bal in één keer door. Dornelles rent richting de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dornelles is nu in balbezit. Richardsson onderschept slim de pass. Richardsson probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. Riera bokst de bal weg.

61e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Kjelstad rent richting de bal. Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dolce de bal. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Riera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Bel Boys 4:0

71e minuut.
Rastafariański kopt de bal weg. Daar is Kjelstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruhi onderschept slim de pass. Ruhi geeft een lange en hoge pass. Rastafariański springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Thell is nu in balbezit. Thell geeft de bal voor. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Bel Boys 4:1

88e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Ruhi rent richting de bal. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles schiet op doel. Riera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 48%, Bel Boys 52%.
IK Nordia - Bel Boys 4:1