Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniaques FC Lenkeran IK
Kööör Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 21.2
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Prygel geeft een hoge lob. Owesson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Michaelsson ... Strafschop! Michaelsson krijgt een gele kaart. Owesson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koll legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Lindqvist heeft problemen om de bal te vangen. Ydstrand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koll. Koll krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel onderschept slim de pass. Prygel probeert naar een medespeler te passen. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 1:0

9e minuut.
Vilgotsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koll de bal. Koll passt de bal met de wreef. Owesson is nu in balbezit. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 2:0

10e minuut.
Wastå is nu in balbezit. Rund verovert de bal door een tackle van achteren. Rund speelt de bal door. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Koll rent richting de bal. Koll passt de bal in één keer door. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 3:0

17e minuut.
Owesson speelt de bal door. Vilgotsson rent richting de bal. Vilgotsson geeft een hoge lob. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vilgotsson rent richting de bal. Vilgotsson passt de bal zonder na te denken. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ... Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 4:0

23e minuut.
Nyberg geeft de bal voor. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owesson rent richting de bal. Owesson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Prygel de bal. Prygel schiet op doel. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prygel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Owesson springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rund kopt de bal weg. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll geeft de bal voor. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nyberg passt de bal in één keer door. Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass. Owesson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 5:0

35e minuut.
Koll rent richting de bal. Koll passt de bal zonder na te denken. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lindqvist de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 6:0

39e minuut.
Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll passt de bal met de wreef. Vilgotsson probeert naar een medespeler te passen. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vilgotsson geeft de bal voor. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson onderschept slim de pass. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 29%, Lenkeran IK 71%.
Maniaques FC - Lenkeran IK 6:0

49e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Koll onderschept slim de pass. Koll geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Owesson de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 7:0

52e minuut.
Koll is nu in balbezit. Koll met een sublieme pass. Prygel probeert naar een medespeler te passen. Owesson rent richting de bal. Owesson schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lindqvist rent richting de bal. Owesson verovert de bal door een tackle van achteren. Owesson probeert naar een medespeler te passen. Koll is nu in balbezit. Koll schiet op doel. Sundström bokst de bal weg. Daar is Owesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Michaelsson passt de bal in één keer door. Vilgotsson is nu in balbezit. Vilgotsson geeft een hoge lob. Owesson is nu in balbezit. Owesson schiet op doel. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Koll de bal. Koll speelt de bal door. Prygel geeft de bal voor. Daar is Bornäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgotsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bäcksin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thunebro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg passt de bal zonder na te denken. Vilgotsson rent richting de bal. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wastå passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nyberg de bal. Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Wastå draait met de bal, schiet en ... Hugosson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ydstrand passt de bal in één keer door. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel passt de bal zonder na te denken. Koll geeft een hoge lob. Owesson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 8:0

83e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Vilgotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgotsson geeft de bal voor. Daar is Prygel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prygel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owesson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 9:0

88e minuut.
Koll passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lindqvist de bal. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ... Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Lenkeran IK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 34%, Lenkeran IK 66%.
Maniaques FC - Lenkeran IK 10:0