Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniaques FC IK Nordia
Kööör Tactiek back2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Hugosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Bölemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 0:1

5e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Zitouni passt de bal zonder na te denken. Gil speelt de bal door. Dornelles rent richting de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli passt de bal zonder na te denken. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 0:2

19e minuut.
Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rund krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Michalski is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dornelles de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Bölemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hugosson heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 0:3

29e minuut.
Zitouni geeft de bal voor. Michalski rent richting de bal. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dolha passt de bal in één keer door. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni passt de bal zonder na te denken. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 62%, IK Nordia 38%.
Maniaques FC - IK Nordia 0:3

55e minuut.
Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel geeft een hoge lob. Owesson is nu in balbezit. Owesson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 1:3

59e minuut.
Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk passt de bal met de wreef. Zitouni met een sublieme pass. Dornelles heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gil kopt de bal weg. Nyberg heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 1:4

61e minuut.
Rund probeert naar een medespeler te passen. Prygel rent richting de bal. Prygel geeft een hoge lob. Owesson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hugosson de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 1:5

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juszczyk neemt de hoekschop. Michalski probeert de bal met de borst te controleren. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zitouni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Bölemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hugosson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zitouni zal de hoekschop nemen. Michalski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vilgotsson speelt de bal door. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll passt de bal in één keer door. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson draait met de bal, schiet en ... Nikolayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 1:6

81e minuut.
Klungelig pakt Koll de bal. Rund is nu in balbezit. Rund passt de bal met de wreef. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gil geeft de bal voor. Hugosson heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - IK Nordia 1:7

89e minuut.
Axell is nu in balbezit. Axell passt de bal zonder na te denken. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel geeft een lange en hoge pass. Owesson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 59%, IK Nordia 41%.
Maniaques FC - IK Nordia 1:7