Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Maniaques FC
back2 Tactiek Kööör
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 47
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


10e minuut.
Rund probeert naar een medespeler te passen. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel geeft een lange en hoge pass. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gil is nu in balbezit. Nyberg begaat een overtreding. Gil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Viktorsson kan de bal niet met de borst controleren. Saygınoğlu is nu in balbezit. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 1:0

14e minuut.
Saygınoğlu speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rund. Rund krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Axell rent richting de bal. Axell geeft een lange en hoge pass. Prygel rent richting de bal. Prygel geeft een hoge lob. Owesson maakt een snoekduik en kopt de bal. Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kjelstad geeft de bal voor. Daar is af Klinteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Zettervall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ferrini Folcarelli passt de bal met de wreef. Omil is nu in balbezit. Omil passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kjelstad met een sublieme pass. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. af Klinteberg rent richting de bal. Saygınoğlu onderschept slim de pass. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Zettervall bokst de bal weg.

28e minuut.
Omil passt de bal in één keer door. Chepilov geeft een hoge lob. Saygınoğlu kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Zettervall bokst de bal weg.

29e minuut.
Axell kopt de bal weg. Gil probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Zettervall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 2:0

31e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Kjelstad geeft een hoge lob. Daar is Ferrini Folcarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ferrini Folcarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu is nu in balbezit. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 3:0

45e minuut.
Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson verovert de bal door een tackle van achteren. Owesson schiet op doel. Nikolayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 39%, Maniaques FC 61%.
IK Nordia - Maniaques FC 3:1

48e minuut.
Saygınoğlu passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll rent richting de bal. Saygınoğlu onderschept slim de pass. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt af Klinteberg de bal. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 4:1

55e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 5:1

57e minuut.
Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg geeft een lange en hoge pass. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel. Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Maniaques FC 5:2

62e minuut.
Klungelig pakt Chepilov de bal. Owesson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omil. Omil krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Axell rent richting de bal. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu is nu in balbezit. Saygınoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil speelt de bal door. Omil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kjelstad met de inworp. Gil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rund de bal. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt García Escudero de bal. Owesson probeert naar een medespeler te passen. Prygel is nu in balbezit. Prygel draait met de bal, schiet en ... Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Francúz met de inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 30%, Maniaques FC 70%.
IK Nordia - Maniaques FC 5:2