Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver IK Nordia
442 Tactiek back2
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Gil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saygınoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mizzi. Mizzi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi passt de bal in één keer door. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - IK Nordia 0:1

14e minuut.
Milchbubi probeert de bal aan de voet te houden. Alighieri is nu in balbezit. Milchbubi onderschept slim de pass. Milchbubi geeft een lange en hoge pass. Dornelles maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ottaviano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milchbubi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil geeft een hoge lob. Saygınoğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 66%, IK Nordia 34%.
Finnpauver - IK Nordia 0:1

47e minuut.
Inworp. Milchbubi met een snelle inworp. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Saygınoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi geeft de bal voor. Saygınoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - IK Nordia 0:2

50e minuut.
Dornelles probeert de bal aan de voet te houden. Takip bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles onderschept slim de pass. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Saygınoğlu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milchbubi neemt de hoekschop. Dornelles rent richting de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - IK Nordia 0:3

62e minuut.
Dornelles kopt de bal weg. Takip is nu in balbezit. Saygınoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - IK Nordia 0:4

71e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Saygınoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gil kopt de bal weg. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alighieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alighieri krijgt een gele kaart. Saygınoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dornelles neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 71%, IK Nordia 29%.
Finnpauver - IK Nordia 0:4