Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinjitzu MUSTAFAS MANNAR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stoor kopt de bal weg. Zetterberg probeert de bal met de borst te controleren. Zetterberg probeert naar een medespeler te passen. Widegren is nu in balbezit. Widegren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Armfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw verovert de bal door een tackle van achteren. Lindarw probeert naar een medespeler te passen. Appelqvist heeft problemen om de bal te vangen. Appelqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinjitzu - MUSTAFAS MANNAR 0:1

9e minuut.
Sörestad met een sublieme pass. Ankarcrona heeft problemen om de bal te vangen. Backlund rent richting de bal. Ankarcrona onderschept slim de pass. Ankarcrona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Backlund is nu in balbezit. Höjer onderschept slim de pass. Backlund rent richting de bal. Höjer verovert de bal door een tackle van achteren. Höjer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stoor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Widegren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindvall rent richting de bal. Widegren onderschept slim de pass. Widegren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spinjitzu - MUSTAFAS MANNAR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinjitzu 58%, MUSTAFAS MANNAR 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spinjitzu - MUSTAFAS MANNAR 1:1

54e minuut.
Mohlin passt de bal met de wreef. Cullborg is nu in balbezit. Cullborg geeft de bal voor. Widegren is nu in balbezit. Widegren schiet op doel. Jernkrok bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Zetterberg is nu in balbezit. Zetterberg passt de bal in één keer door. Kindvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Widegren verovert de bal door een tackle van achteren. Widegren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Landberg is nu in balbezit. Landberg geeft een lange en hoge pass. Kindvall kopt de bal weg. Lindarw is nu in balbezit. Lindarw geeft een lange en hoge pass. Paal!

77e minuut.
Westberg controleert de bal met de borst. Widegren rent richting de bal. Widegren passt de bal in één keer door. Stoor heeft problemen om de bal te vangen. Stoor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinjitzu 49%, MUSTAFAS MANNAR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spinjitzu - MUSTAFAS MANNAR 1:1