Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:39
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: smdfsdf Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2934
smdfsdf ifk gbg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sonnvik met een snelle inworp. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselblad maakt een afschuwelijke overtreding. Hasselblad krijgt een gele kaart. Hattlund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skugge met een snel genomen vrije trap. Ganemyr kopt de bal weg. Sonnvik geeft een lange en hoge pass. Älvebring maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Öhrlund trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hasselblad de bal. Fingal is nu in balbezit. Fingal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Attemyr kopt de bal weg. Klungelig pakt Fingal de bal. Lovesson is nu in balbezit. Fingal rent richting de bal. Fingal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Hasselblad de bal. Älvebring is nu in balbezit. Älvebring probeert naar een medespeler te passen. Fingal rent richting de bal. Fingal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hasselblad kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skugge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonnvik heeft problemen om de bal te vangen. Sonnvik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Roxström rent richting de bal. Roxström passt de bal zonder na te denken. Skugge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lennartsson is nu in balbezit. Lennartsson schiet op doel. Jutbring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
smdfsdf - ifk gbg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smdfsdf 54%, ifk gbg 46%.
smdfsdf - ifk gbg 1:0

46e minuut.
Skugge rent richting de bal. Skugge passt de bal in één keer door. Wastå heeft problemen om de bal te vangen. Lennartsson verovert de bal door een tackle van achteren. Lennartsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Wastå rent richting de bal. Lennartsson onderschept slim de pass. Lennartsson speelt de bal door. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
smdfsdf - ifk gbg 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Hattlund de bal. Hattlund speelt de bal door. Älvebring heeft problemen om de bal te vangen. Fingal rent richting de bal. Fingal draait met de bal, schiet en ... Öhrlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Joakimsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge geeft een lange en hoge pass. Ganemyr heeft problemen om de bal te vangen. Älvebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Älvebring haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Öhrlund bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smdfsdf 38%, ifk gbg 62%.
smdfsdf - ifk gbg 2:0