Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gute ifk gbg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


25e minuut.
Kask rent richting de bal. Niklasson verovert de bal door een tackle van achteren. Niklasson met een sublieme pass. Bertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dageby geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonnvik met de inworp. Daar is Fingal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fingal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gute - ifk gbg 0:1

42e minuut.
Gyllenskalp rent richting de bal. Gyllenskalp speelt de bal door. Adelswärd is nu in balbezit. Uggla rent richting de bal. Uggla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gute - ifk gbg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gute 48%, ifk gbg 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gute - ifk gbg 1:1

55e minuut.
Carlfjord heeft problemen om de bal te vangen. Adelswärd verovert de bal door een tackle van achteren. Uggla bereikt de bal nog maar net als eerste. Uggla schiet op doel. Jutbring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gute - ifk gbg 2:1

59e minuut.
Adelswärd speelt de bal door. Muntherquist is nu in balbezit. Hattlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hattlund krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fingal is nu in balbezit. Bertsson rent richting de bal. Dageby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bertsson kan niet meer verder spelen. Älvebring komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Muntherquist rent richting de bal. Fingal verovert de bal door een tackle van achteren. Fingal geeft de bal voor. Älvebring rent richting de bal. Älvebring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Molin met een harde bal richting middenveld. Skugge kopt de bal weg. Hellander heeft problemen om de bal te vangen. Älvebring rent richting de bal. Älvebring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gute - ifk gbg 2:2

76e minuut.
Hellander geeft de bal voor. Inworp. Niklasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fingal rent richting de bal. Fingal draait met de bal, schiet en ... Molin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gute 44%, ifk gbg 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gute - ifk gbg 2:2