Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ljkgjg siine00@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pettersson rent richting de bal. Pettersson haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wibrån de bal. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ljkgjg - siine00@hotmail.com 0:1

14e minuut.
Käck heeft problemen om de bal te vangen. Käck passt de bal zonder na te denken. Östberg is nu in balbezit. Pettersson verovert de bal door een tackle van achteren. Pettersson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Käck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pettersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyberg is nu in balbezit. Pettersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettersson haalt uit met een fantastische trap. Lindmark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lindmark speelt de bal door. Östberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torkelsson de bal onder controle te krijgen. Virdborg is nu in balbezit. Virdborg haalt uit met een fantastische trap. Sedflod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Östberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Östberg met een sublieme pass. Virdborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolgers is nu in balbezit. Wolgers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pettersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Låås verovert de bal door een tackle van achteren. Låås speelt de bal door. Virdborg rent richting de bal. Virdborg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ljkgjg 71%, siine00@hotmail.com 29%.
ljkgjg - siine00@hotmail.com 0:1

62e minuut.
Bolling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolling geeft een lange en hoge pass. Trotsig geeft de bal voor. Klungelig pakt Nyberg de bal. Nyberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Silverfrost bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverfrost geeft een hoge lob. Käck speelt de bal door. Nyberg rent richting de bal. Nyberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pettersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettersson draait met de bal, schiet en ... Käck geeft een hoge lob. Pettersson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bolling de bal onder controle te krijgen. Lindmark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ljkgjg - siine00@hotmail.com 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ljkgjg 48%, siine00@hotmail.com 52%.
ljkgjg - siine00@hotmail.com 0:2