Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orihuela Costa FYFANKLUBB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuchs is nu in balbezit. Nestor begaat een overtreding. Nestor krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Larholm is nu in balbezit. Mjällby onderschept slim de pass. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Mjällby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mjällby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Noahsson geeft de bal voor. Bjärnek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Larholm de bal onder controle te krijgen. Hede is nu in balbezit. Hede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Joakimsson onderschept slim de pass. Joakimsson geeft een lange en hoge pass. Åsgårdh kopt de bal weg. Elm bereikt de bal nog maar net als eerste. Elm schiet op doel. Rosén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Larholm probeert naar een medespeler te passen. Insulander speelt de bal door. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede schiet op doel. Bjärnek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mjällby is nu in balbezit. Mjällby speelt de bal door. Bjärnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede onderschept slim de pass. Hede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mjällby onderschept slim de pass. Mjällby probeert naar een medespeler te passen. Bjärnek rent richting de bal. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Noahsson geeft de bal voor. Fuchs kopt de bal weg. Lundgren heeft problemen om de bal te vangen. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orihuela Costa 46%, FYFANKLUBB 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orihuela Costa - FYFANKLUBB 0:0

55e minuut.
Skoog passt de bal met de wreef. Noahsson speelt de bal door. Hede rent richting de bal. Hede draait met de bal, schiet en ... Garp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orihuela Costa - FYFANKLUBB 1:0

60e minuut.
Elm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hjort de bal. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh draait met de bal, schiet en ... Rosén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orihuela Costa - FYFANKLUBB 1:1

64e minuut.
Noahsson rent richting de bal. Noahsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Larholm de bal. Hede rent richting de bal. Hede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Noahsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noahsson geeft een hoge lob. Nestor heeft problemen om de bal te vangen. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede haalt uit met een fantastische trap. Garp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Botvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Botvidsson probeert naar een medespeler te passen. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Elm rent richting de bal. Elm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orihuela Costa 39%, FYFANKLUBB 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orihuela Costa - FYFANKLUBB 1:1