Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almir FC rotebro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hjulinder rent richting de bal. Hjulinder geeft een lange en hoge pass. Lövgren rent richting de bal. Maltesson rent richting de bal. Maltesson draait met de bal, schiet en ... Jersild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Littorin kopt de bal weg. Riis rent richting de bal. Riis geeft een lange en hoge pass. Hemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kågestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén onderschept slim de pass. Hamrén geeft een hoge lob. Gardell rent richting de bal. Gardell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 55%, FC rotebro 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almir - FC rotebro 0:0

58e minuut.
Wigforss kopt de bal weg. Morell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riis. Riis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Stiernquist kopt de bal weg. Segerström bereikt de bal nog maar net als eerste. Segerström met een sublieme pass. Hemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemberg draait met de bal, schiet en ... Jersild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundström. Grankvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Kågestad met een snel genomen vrije trap. Grankvist rent richting de bal. Grankvist geeft een hoge lob. Daar is Hemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Stiernquist is nu in balbezit. Hjulinder verovert de bal door een tackle van achteren. Hjulinder met een sublieme pass. Gardell is nu in balbezit. Gardell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 40%, FC rotebro 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almir - FC rotebro 0:0