Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Båstad FC FYFANKLUBB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stolpe kopt de bal weg. Enekvist rent richting de bal. Enekvist passt de bal met de wreef. Schelin rent richting de bal. Schelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Botvidsson onderschept slim de pass. Botvidsson passt de bal zonder na te denken. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh draait met de bal, schiet en ... Wästerhamn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Båstad FC - FYFANKLUBB 0:1

21e minuut.
Gervén passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Botvidsson de bal onder controle te krijgen. Rogefeldt rent richting de bal. Rogefeldt draait met de bal, schiet en ... Garp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Båstad FC - FYFANKLUBB 1:1

22e minuut.
Enekvist rent richting de bal. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt passt de bal in één keer door. Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin schiet op doel. Garp bokst de bal weg.

30e minuut.
Garp met een harde bal richting middenveld. Enekvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Wennman onderschept slim de pass. Wennman schiet op doel. Wästerhamn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Båstad FC - FYFANKLUBB 1:2

41e minuut.
Joakimsson passt de bal in één keer door. Wennman is nu in balbezit. Wennman passt de bal zonder na te denken. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 45%, FYFANKLUBB 55%.
Båstad FC - FYFANKLUBB 1:2

51e minuut.
Joakimsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joakimsson passt de bal zonder na te denken. Botvidsson is nu in balbezit. Rogefeldt onderschept slim de pass. Rogefeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bastard geeft een hoge lob. Inworp. Wetterstrand met de inworp. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wästerhamn trapt de bal weg. Bastard is nu in balbezit. Bastard geeft een lange en hoge pass. Åhlund rent richting de bal. Åhlund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 46%, FYFANKLUBB 54%.
Båstad FC - FYFANKLUBB 1:2