Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ibracdde10 almir
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Åhlund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grankvist met de inworp. Maltesson is nu in balbezit. Maltesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fabiansson rent richting de bal. Grankvist onderschept slim de pass. Grankvist probeert naar een medespeler te passen. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hjulinder rent richting de bal. Hjulinder probeert naar een medespeler te passen. Åhblad is nu in balbezit. Maltesson rent richting de bal. Maltesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ibracdde10 - almir 0:1

40e minuut.
Sjölander onderschept slim de pass. Maltesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sjölander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sjölander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wernersson rent richting de bal. Wernersson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 51%, almir 49%.
ibracdde10 - almir 0:1

56e minuut.
Israelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinfeldt onderschept slim de pass. Reinfeldt met een sublieme pass. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Crantzberg met een sublieme pass. Åhlund rent richting de bal. Åhblad onderschept slim de pass. Maltesson is nu in balbezit. Maltesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Werner probeert naar een medespeler te passen. Wernersson heeft problemen om de bal te vangen. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Åhlund is nu in balbezit. Åhlund geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grankvist met een snelle inworp. Maltesson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 56%, almir 44%.
ibracdde10 - almir 0:1