Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almir ibracdde10
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Crantzberg probeert naar een medespeler te passen. Fabiansson rent richting de bal. Jildenkrans rent richting de bal. Maltesson onderschept slim de pass. Maltesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Snygg is nu in balbezit. Snygg geeft een hoge lob. Torkelsson rent richting de bal. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fabiansson is nu in balbezit. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkelsson met een sublieme pass. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sjölander rent richting de bal. Sjölander geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hjulinder de bal onder controle te krijgen. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 44%, ibracdde10 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almir - ibracdde10 0:0

49e minuut.
Reinfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Reinfeldt geeft de bal voor. Grahn heeft problemen om de bal te vangen. Grahn onderschept slim de pass. Wernersson rent richting de bal. Pålsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pålsson trapt de bal weg van het doel. Sjölander kopt de bal weg. Apelquist heeft problemen om de bal te vangen. Torkelsson rent richting de bal. Torkelsson schiet op doel. Pålsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sjölander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölander passt de bal met de wreef. Reinfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinfeldt geeft de bal voor. Crantzberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 58%, ibracdde10 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almir - ibracdde10 0:0