Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ibracdde10 FYFANKLUBB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sjölander kopt de bal weg. Bjärnek heeft problemen om de bal te vangen. Wernersson rent richting de bal. Torkelsson is nu in balbezit. Torkelsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Åhlund geeft de bal voor. Werner heeft problemen om de bal te vangen. Wennman onderschept slim de pass. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gerdtman rent richting de bal. Åhlund onderschept slim de pass. Åhlund speelt de bal door. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ibracdde10 - FYFANKLUBB 0:1

41e minuut.
Torkelsson rent richting de bal. Botvidsson onderschept slim de pass. Botvidsson met een sublieme pass. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ibracdde10 - FYFANKLUBB 0:2

43e minuut.
Botvidsson rent richting de bal. Torkelsson rent richting de bal. Torkelsson passt de bal in één keer door. Wernersson rent richting de bal. Wernersson haalt uit met een fantastische trap. Garp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 56%, FYFANKLUBB 44%.
ibracdde10 - FYFANKLUBB 0:2

64e minuut.
Gerdtman is nu in balbezit. Åsgårdh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerdtman raakt geblesseerd tijdens het duel. Sjölander met een snel genomen vrije trap. Wernersson rent richting de bal. Wernersson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Fabiansson heeft problemen om de bal te vangen. Joakimsson speelt de bal door. Åhlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh onderschept slim de pass. Åsgårdh draait met de bal, schiet en ... Svanstedt bokst de bal weg. Åsgårdh is nu in balbezit. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wennman is nu in balbezit. Sjölander is nu in balbezit. Wennman begaat een overtreding. Wennman krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sjölander raakt geblesseerd tijdens het duel. Åhlund met een snel genomen vrije trap. Bastard kopt de bal weg. Daar is Torkelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 56%, FYFANKLUBB 44%.
ibracdde10 - FYFANKLUBB 0:2