Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malmö fk Orihuela Costa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Sandlin heeft problemen om de bal te vangen. Jansson is nu in balbezit. Jansson speelt de bal door. Noahsson rent richting de bal. Noahsson geeft een hoge lob. Thell bokst de bal weg.

16e minuut.
Weivers geeft de bal voor. Lindqvist kopt de bal weg. Hjort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundfors haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svenning is nu in balbezit. Sundfors verovert de bal door een tackle van achteren. Sundfors schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fuchs zal de hoekschop nemen. Noahsson heeft problemen om de bal te vangen. Elmander bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede draait met de bal, schiet en ... Thell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Noahsson kan de bal niet met de borst controleren. Modig begaat een overtreding. Noahsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mjällby met een snel genomen vrije trap. Noahsson heeft problemen om de bal te vangen. Noahsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Elmander bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmander geeft de bal voor. Lundgren heeft problemen om de bal te vangen. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchs met de inworp. Mjällby geeft een hoge lob. Noahsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noahsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Orihuela Costa 0:1

32e minuut.
Neosson geeft de bal voor. Inworp. Noahsson met een snelle inworp. Mjällby is nu in balbezit. Mjällby geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Orihuela Costa 0:2

40e minuut.
Sandlin met een sublieme pass. Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundgren krijgt een gele kaart. Sundfors moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sundfors kan niet meer verder spelen. Grolsch komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Svenning passt de bal in één keer door. Inworp. Stark met de inworp. Noelsson rent richting de bal. Noelsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 52%, Orihuela Costa 48%.
malmö fk - Orihuela Costa 0:2

48e minuut.
Elmander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hede. Elmander raakt geblesseerd tijdens het duel. Neosson met een snel genomen vrije trap. Hjort heeft problemen om de bal te vangen. Sandlin is nu in balbezit. Sandlin haalt uit met een fantastische trap. Rosén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Noahsson is nu in balbezit. Noahsson probeert naar een medespeler te passen. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Orihuela Costa 0:3

61e minuut.
Modig probeert naar een medespeler te passen. Svenning rent richting de bal. Svenning passt de bal met de wreef. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs geeft een hoge lob. Daar is Weivers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel. Thell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Orihuela Costa 0:4

70e minuut.
Noelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Noelsson met een sublieme pass. Grolsch is nu in balbezit. Grolsch draait met de bal, schiet en ... Rosén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Orihuela Costa 1:4

72e minuut.
Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs geeft een hoge lob. Neosson heeft problemen om de bal te vangen. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Granath rent richting de bal. Granath probeert naar een medespeler te passen. Svenning speelt de bal door. Fuchs is nu in balbezit. Fuchs haalt uit met een fantastische trap. Thell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Weivers geeft een lange en hoge pass. Noelsson kopt de bal weg. Jansson geeft een lange en hoge pass. Noahsson rent richting de bal. Noahsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stark met de inworp. Granath geeft een hoge lob. Hjort heeft problemen om de bal te vangen. Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 57%, Orihuela Costa 43%.
malmö fk - Orihuela Costa 1:4