Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC rotebro Bele AIK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
12.5 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Wilhelmsson met een sublieme pass. Morell rent richting de bal. Morell probeert naar een medespeler te passen. Persbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jersild maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rotebro - Bele AIK 0:1

18e minuut.
Wargh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wigforss de bal. Persbrink verovert de bal door een tackle van achteren. Persbrink draait met de bal, schiet en ... Jersild maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rotebro - Bele AIK 0:2

26e minuut.
Wilhelmsson rent richting de bal. Marksson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bermgård zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bermgård naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Palmin geeft de bal voor. Wargh kopt de bal weg. Wigforss heeft problemen om de bal te vangen. Persbrink onderschept slim de pass. Persbrink draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rotebro 56%, Bele AIK 44%.
FC rotebro - Bele AIK 0:2

49e minuut.
Rafaelsson kopt de bal weg. Rafaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelsson passt de bal met de wreef. Linde heeft problemen om de bal te vangen. Linde geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rafaelsson geeft de bal voor. Lövgren probeert de bal met de borst te controleren. Persbrink rent richting de bal. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Felixson rent richting de bal. Felixson passt de bal met de wreef. Palmin is nu in balbezit. Wilhelmsson onderschept slim de pass. Wilhelmsson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Persbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Palmin de bal. Rafaelsson onderschept slim de pass. Rafaelsson met een sublieme pass. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rotebro 73%, Bele AIK 27%.
FC rotebro - Bele AIK 0:2