Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Båstad FC FC rotebro
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 12.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Daar is Lundström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundström. Lundström krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Stiernquist speelt de bal door. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén passt de bal zonder na te denken. Gardell is nu in balbezit. Gardell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Segerström geeft een lange en hoge pass. Lundström kopt de bal weg. Klungelig pakt Billström de bal. Lundström rent richting de bal. Lundström geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Orre verovert de bal door een tackle van achteren. Orre speelt de bal door. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin onderschept slim de pass. Schelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Enekvist verovert de bal door een tackle van achteren. Enekvist met een sublieme pass. Schelin is nu in balbezit. Schelin schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 47%, FC rotebro 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Båstad FC - FC rotebro 0:0

50e minuut.
Morell passt de bal in één keer door. Wetterstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morell zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Morell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jersild met een harde bal richting middenveld. Billström kopt de bal weg. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lövgren verovert de bal door een tackle van achteren. Lövgren met een sublieme pass. Marksson is nu in balbezit. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt schiet op doel. Jersild bokst de bal weg.

79e minuut.
Palmin geeft een hoge lob. Lundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnell maakt een afschuwelijke overtreding. Lundström wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Schelin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hasselkvist komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Wetterstrand is nu in balbezit. Stiernquist rent richting de bal. Met opzet legt Wetterstrand zijn tegenspeler op de grond. Wetterstrand krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 39%, FC rotebro 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Båstad FC - FC rotebro 0:0