Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malmö fk Båstad FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Billström speelt de bal door. Granath heeft problemen om de bal te vangen. Rogefeldt met een sublieme pass. Hasselkvist is nu in balbezit. Hasselkvist schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sandlin rent richting de bal. Sandlin passt de bal zonder na te denken. Daar is Stolpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Båstad FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 51%, Båstad FC 49%.
malmö fk - Båstad FC 1:0

61e minuut.
Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpe probeert naar een medespeler te passen. Sandlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Båstad FC 2:0

70e minuut.
Nordell met een snelle inworp. Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström met een sublieme pass. Rogefeldt rent richting de bal. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malmö fk - Båstad FC 2:1

80e minuut.
Rydström geeft een lange en hoge pass. Elmander kopt de bal weg. Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Billström rent richting de bal. Billström passt de bal zonder na te denken. Enekvist met een sublieme pass. Hasselkvist heeft problemen om de bal te vangen. Hasselkvist draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malmö fk - Båstad FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 55%, Båstad FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malmö fk - Båstad FC 2:2