Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malmö fk Bele AIK
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sandlin met een sublieme pass. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson passt de bal zonder na te denken. Persbrink rent richting de bal. Persbrink schiet op doel. Thell bokst de bal weg.

5e minuut.
Linde is nu in balbezit. Linde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granath de bal. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bermgård is nu in balbezit. Bermgård passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Persbrink de bal onder controle te krijgen. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Elmander is nu in balbezit. Wilhelmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Persbrink is nu in balbezit. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bermgård is nu in balbezit. Sandlin is nu in balbezit. Bermgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandlin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 59%, Bele AIK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malmö fk - Bele AIK 0:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermgård met een sublieme pass. Persbrink is nu in balbezit. Persbrink haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stark rent richting de bal. Rafaelsson is nu in balbezit. Rafaelsson met een sublieme pass. Persbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malmö fk 57%, Bele AIK 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malmö fk - Bele AIK 0:0