Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FYFANKLUBB almir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


35e minuut.
Åsgårdh rent richting de bal. Wennman rent richting de bal. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wennman rent richting de bal. Wennman draait met de bal, schiet en ... Pålsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Maltesson rent richting de bal. Maltesson probeert naar een medespeler te passen. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FYFANKLUBB - almir 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FYFANKLUBB 51%, almir 49%.
FYFANKLUBB - almir 0:1

48e minuut.
Åsgårdh speelt de bal door. Åhlund rent richting de bal. Åhlund passt de bal met de wreef. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Wennman verovert de bal door een tackle van achteren. Wennman passt de bal met de wreef. Åhlund probeert naar een medespeler te passen. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh schiet op doel. Pålsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hjulinder trapt de bal weg van het doel. Larholm kopt de bal weg. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh schiet op doel. Pålsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Apelquist trapt de bal weg. Åhblad kopt de bal weg. Maltesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bjärnek kopt de bal weg. Larholm heeft problemen om de bal te vangen. Bjärnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Larholm rent richting de bal. Larholm geeft de bal voor. Hjulinder heeft problemen om de bal te vangen. Wennman is nu in balbezit. Wennman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grahn trapt de bal weg van het doel. Botvidsson kopt de bal weg. Apelquist heeft problemen om de bal te vangen. Åsgårdh is nu in balbezit. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Botvidsson geeft de bal voor. Israelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelsson geeft de bal voor. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Littorin geeft een hoge lob. Maltesson rent richting de bal. Bastard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltesson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FYFANKLUBB 39%, almir 61%.
FYFANKLUBB - almir 0:1