Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almir FYFANKLUBB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Åhlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhlund passt de bal zonder na te denken. Wennman heeft problemen om de bal te vangen. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maltesson is nu in balbezit. Wennman onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hjulinder. Hjulinder krijgt een gele kaart. Wennman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Åhlund geeft de bal voor. Klungelig pakt Joakimsson de bal. Botvidsson speelt de bal door. Åsgårdh rent richting de bal. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
almir - FYFANKLUBB 0:1

29e minuut.
Doeltrap. Grahn met een harde bal richting middenveld. Botvidsson met een sublieme pass. Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsgårdh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åhlund probeert de bal met de borst te controleren. Åhlund geeft de bal voor. Åsgårdh maakt een snoekduik en kopt de bal. Pålsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Littorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hjulinder heeft problemen om de bal te vangen. Hjulinder geeft de bal voor. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Botvidsson onderschept slim de pass. Botvidsson probeert naar een medespeler te passen. Littorin is nu in balbezit. Wennman onderschept slim de pass. Wennman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 65%, FYFANKLUBB 35%.
almir - FYFANKLUBB 0:1

57e minuut.
Grankvist met een sublieme pass. Maltesson rent richting de bal. Maltesson passt de bal in één keer door. Åhblad heeft problemen om de bal te vangen. Åhblad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
almir - FYFANKLUBB 1:1

66e minuut.
Kågestad verovert de bal door een tackle van achteren. Kågestad geeft een hoge lob. Skoog probeert de bal aan de voet te houden. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Littorin heeft problemen om de bal te vangen. Joakimsson is nu in balbezit. Joakimsson met een sublieme pass. Åsgårdh is nu in balbezit. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pålsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Åsgårdh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åsgårdh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
almir - FYFANKLUBB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almir 57%, FYFANKLUBB 43%.
almir - FYFANKLUBB 1:2