Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed samed Syrianska
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sandberg met een sublieme pass. Edström rent richting de bal. Edström passt de bal in één keer door. Kindvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindvall geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Syrianska 0:1

10e minuut.
Daar is Gyllenstierna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyllenstierna probeert naar een medespeler te passen. Edström rent richting de bal. Bastard rent richting de bal. Bastard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Edström bereikt de bal nog maar net als eerste. Rund bereikt de bal nog maar net als eerste. Edström onderschept slim de pass. Edström draait met de bal, schiet en ... Sandström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Syrianska 0:2

21e minuut.
Magnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larholm probeert naar een medespeler te passen. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg schiet op doel. Olovsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Syrianska 1:2

28e minuut.
Rund heeft problemen om de bal te vangen. Bastard rent richting de bal. Bastard passt de bal zonder na te denken. Edström rent richting de bal. Edström haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gyllenstierna geeft een lange en hoge pass. Caspersson kopt de bal weg. Klungelig pakt Englund de bal. Edström rent richting de bal. Edström haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 57%, Syrianska 43%.
ahmed samed - Syrianska 1:2

54e minuut.
Moser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Von Linné komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Huberthus geeft de bal voor. Inworp. Kindvall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edström bereikt de bal nog maar net als eerste. Edström geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Marklund geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindvall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edström controleert de bal met de borst. Edström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Syrianska 1:3

90e minuut.
Kindvall is nu in balbezit. Kindvall passt de bal met de wreef. Gyllenstierna probeert naar een medespeler te passen. Rund is nu in balbezit. Rund geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 55%, Syrianska 45%.
ahmed samed - Syrianska 1:3