Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
You never die young FC Stenstorps IF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Steppenwolf is nu in balbezit. Stålros probeert naar een medespeler te passen. Junerud is nu in balbezit. Hermansson onderschept slim de pass. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. Bok bokst de bal weg.

14e minuut.
Bok trapt de bal weg. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist met een sublieme pass. Landgren rent richting de bal. Landgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Svedlund is nu in balbezit. Svedlund speelt de bal door. Heimersson rent richting de bal. Landgren onderschept slim de pass. Landgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kennethsson heeft problemen om de bal te vangen. Kvist onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Silfverstolpe ... Strafschop! Kvist is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kvist neemt de penalty, wat een uithaal! Virdborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Markusson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steppenwolf probeert naar een medespeler te passen. Bindefeldt is nu in balbezit. Henningsson verovert de bal door een tackle van achteren. Henningsson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson draait met de bal, schiet en ... Bok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
You never die young FC - Stenstorps IF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 46%, Stenstorps IF 54%.
You never die young FC - Stenstorps IF 1:0

60e minuut.
Löfgren kopt de bal weg. Bindefeldt geeft een hoge lob. Fredholm kopt de bal weg. Landgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
You never die young FC - Stenstorps IF 1:1

73e minuut.
Kennethsson is nu in balbezit. Landgren rent richting de bal. Kennethsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist is nu in balbezit. Kvist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lundén is nu in balbezit. Lundén passt de bal zonder na te denken. Markusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermansson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 41%, Stenstorps IF 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
You never die young FC - Stenstorps IF 1:1