Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HENRIC walid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Rehn geeft de bal voor. Inworp. Bergman met een snelle inworp. Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlén geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs passt de bal in één keer door. Kjäll is nu in balbezit. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Steffensson passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kjäll passt de bal zonder na te denken. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Älvebring speelt de bal door. Hodell rent richting de bal. Hodell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch is nu in balbezit. Hodell verovert de bal door een tackle van achteren. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo passt de bal met de wreef. Cras is nu in balbezit. Molin rent richting de bal. Molin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Grolsch de bal onder controle te krijgen. Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rehn de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HENRIC 40%, walid 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HENRIC - walid 0:0

55e minuut.
Kask rent richting de bal. Kask geeft een hoge lob. Sedflod heeft problemen om de bal te vangen. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gran passt de bal in één keer door. Sedflod probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eliasson de bal. Molin is nu in balbezit. Molin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Körner kopt de bal weg. Klungelig pakt Kjäll de bal. Hodell rent richting de bal. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HENRIC - walid 0:1

68e minuut.
Älvebring is nu in balbezit. Bringnäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bringnäs passt de bal zonder na te denken. Rytterbo rent richting de bal. Rytterbo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Crusenstolpe met een sublieme pass. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell onderschept slim de pass. Hodell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HENRIC 48%, walid 52%.
HENRIC - walid 0:1