Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åshöjdens BK chullack FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Von Rosen is nu in balbezit. Walter-Bucht onderschept slim de pass. Jörgensson met een sublieme pass. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Harrius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walter-Bucht rent richting de bal. Paal!

14e minuut.
Borisson kopt de bal weg. Ljungberg speelt de bal door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jörgensson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hjulinder met een snelle inworp. Ljungberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cronkvist de bal. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Åshöjdens BK - chullack FC 0:1

19e minuut.
Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen rent richting de bal. Met opzet legt Cronkvist zijn tegenspeler op de grond. Cronkvist is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Everts passt de bal in één keer door. Walter-Bucht rent richting de bal. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 58%, chullack FC 42%.
Åshöjdens BK - chullack FC 0:1

49e minuut.
Borisson rent richting de bal. Borisson passt de bal in één keer door. Daar is Everts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 44%, chullack FC 56%.
Åshöjdens BK - chullack FC 0:1