Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chullack FC Åshöjdens BK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Grengren geeft de bal voor. Öberg is nu in balbezit. Cronkvist begaat een overtreding. Cronkvist krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Oscarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Gardie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everts is nu in balbezit. Everts geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ljungberg onderschept slim de pass. Ljungberg speelt de bal door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Åshöjdens BK 1:0

28e minuut.
Aldén geeft de bal voor. Inworp. Denton met een snelle inworp. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cronkvist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmin rent richting de bal. Palmin draait met de bal, schiet en ... Harrius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Åshöjdens BK 2:0

31e minuut.
Brundin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg onderschept slim de pass. Ljungberg passt de bal in één keer door. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Åshöjdens BK 3:0

37e minuut.
Cronkvist is nu in balbezit. Cronkvist geeft de bal voor. Brundin rent richting de bal. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Harrius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Walter-Bucht is nu in balbezit. Julénius rent richting de bal. Walter-Bucht onderschept slim de pass. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Åshöjdens BK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 65%, Åshöjdens BK 35%.
chullack FC - Åshöjdens BK 3:1

50e minuut.
Everts probeert naar een medespeler te passen. Borisson rent richting de bal. Walter-Bucht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walter-Bucht krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts verovert de bal door een tackle van achteren. Everts passt de bal zonder na te denken. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Aldén geeft een hoge lob. Ljungberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg passt de bal zonder na te denken. Walter-Bucht heeft problemen om de bal te vangen. Walter-Bucht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cronkvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljungberg rent richting de bal. Ljungberg passt de bal met de wreef. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist draait met de bal, schiet en ... Harrius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walter-Bucht heeft problemen om de bal te vangen. Sälle is nu in balbezit. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Åshöjdens BK 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 60%, Åshöjdens BK 40%.
chullack FC - Åshöjdens BK 4:1