Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norsholms IF pistascherna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lindarw rent richting de bal. Elvisson rent richting de bal. Lindarw verovert de bal door een tackle van achteren. Lindarw draait met de bal, schiet en ... Carlzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - pistascherna 0:1

7e minuut.
Pallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubarth. Pallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blomkvist zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Backe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund is nu in balbezit. Lund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Backe trapt de bal weg. Leonsson kopt de bal weg. Daar is Lindarw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindarw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ellerstad onderschept slim de pass. Ellerstad geeft een hoge lob. Pallo kopt de bal weg. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pallo geeft een lange en hoge pass. Berglin rent richting de bal. Berglin probeert naar een medespeler te passen. Lund rent richting de bal. Lund schiet op doel. Holmkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Stark rent richting de bal. Stark geeft een lange en hoge pass. Oxenstierna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norsholms IF - pistascherna 1:1

31e minuut.
Steppenwolf is nu in balbezit. Steppenwolf geeft een hoge lob. Lindarw rent richting de bal. Lindarw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - pistascherna 1:2

33e minuut.
Pallo onderschept slim de pass. Pallo passt de bal in één keer door. Stark speelt de bal door. Lund rent richting de bal. Lund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norsholms IF - pistascherna 2:2

39e minuut.
Sahlman probeert naar een medespeler te passen. Oxenstierna is nu in balbezit. Oxenstierna speelt de bal door. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 46%, pistascherna 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norsholms IF - pistascherna 2:2

50e minuut.
Oxenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark probeert naar een medespeler te passen. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Berglin de bal. Berglin passt de bal zonder na te denken. Lund is nu in balbezit. Lund haalt uit met een fantastische trap. Gröön probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oxenstierna geeft een hoge lob. Ellerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad speelt de bal door. Elvisson is nu in balbezit. Elvisson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Ängblad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonsson probeert naar een medespeler te passen. Lindarw is nu in balbezit. Lindarw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - pistascherna 2:3

74e minuut.
Berglin met een sublieme pass. Daar is Pallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lindarw passt de bal met de wreef. Rubarth rent richting de bal. Rubarth geeft een lange en hoge pass. Steppenwolf is nu in balbezit. Steppenwolf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - pistascherna 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 40%, pistascherna 60%.
Norsholms IF - pistascherna 2:4