Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chullack FC nhl1204
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Aldén rent richting de bal. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grengren met een sublieme pass. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grengren is nu in balbezit. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grengren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grengren met de inworp. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Palmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronnysson rent richting de bal. Ronnysson passt de bal in één keer door. Von Linné rent richting de bal. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grengren onderschept slim de pass. Grengren met een sublieme pass. Klungelig pakt Aldén de bal. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Grengren rent richting de bal. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné met een sublieme pass. Lovesson rent richting de bal. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 62%, nhl1204 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chullack FC - nhl1204 0:0

54e minuut.
Grengren verovert de bal door een tackle van achteren. Grengren speelt de bal door. Lovesson is nu in balbezit. Von Linné rent richting de bal. Von Linné draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Timglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Timglas geeft een hoge lob. Daar is Aldén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovesson rent richting de bal. Lovesson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 62%, nhl1204 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chullack FC - nhl1204 0:0