Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajentattare Norsholms IF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Sivertsson met een sublieme pass. Daar is Nestor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goop bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor onderschept slim de pass. Nestor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fjellström is nu in balbezit. Goop verovert de bal door een tackle van achteren. Goop probeert naar een medespeler te passen. Lund is nu in balbezit. Lund haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Fredholm geeft de bal voor. Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sivertsson. Sivertsson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Goop is nu in balbezit. Ovesson verovert de bal door een tackle van achteren. Ovesson probeert naar een medespeler te passen. Nestor is nu in balbezit. Nestor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 49%, Norsholms IF 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajentattare - Norsholms IF 0:0

47e minuut.
Sivertsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Plingman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestor rent richting de bal. Nestor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fredholm de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - Norsholms IF 1:0

51e minuut.
Goop met een sublieme pass. Stark geeft een lange en hoge pass. Daar is Harrius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellerstad rent richting de bal. Ellerstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Elvisson geeft de bal voor. Inworp. Sivertsson met de inworp. Hysén geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - Norsholms IF 2:0

78e minuut.
Bertling verovert de bal door een tackle van achteren. Svensson onderschept slim de pass. Fjellström speelt de bal door. Nestor is nu in balbezit. Nestor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Goop geeft de bal voor. Elvisson is nu in balbezit. Sivertsson onderschept slim de pass. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellström haalt uit met een fantastische trap. Carlzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 34%, Norsholms IF 66%.
Bajentattare - Norsholms IF 2:0