Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åshöjdens BK nhl1204
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson probeert naar een medespeler te passen. Von Rosen is nu in balbezit. Ronnysson verovert de bal door een tackle van achteren. Ronnysson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Everts is nu in balbezit. Timglas verovert de bal door een tackle van achteren. Timglas probeert naar een medespeler te passen. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brundin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brundin passt de bal zonder na te denken. De la Gardie probeert naar een medespeler te passen. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åshöjdens BK - nhl1204 1:0

34e minuut.
Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné onderschept slim de pass. Daar is Lovesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Linné rent richting de bal. Von Linné draait met de bal, schiet en ... Harrius bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Von Linné is nu in balbezit. Von Linné passt de bal zonder na te denken. Sälle is nu in balbezit. Lovesson verovert de bal door een tackle van achteren. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De la Gardie met de inworp. Brundin rent richting de bal. Timglas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timglas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Von Rosen geeft de bal voor. Inworp. Ronnysson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 72%, nhl1204 28%.
Åshöjdens BK - nhl1204 1:0

56e minuut.
Magnusson geeft de bal voor. Inworp. De la Gardie met de inworp. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lovesson onderschept slim de pass. Von Linné is nu in balbezit. Lovesson rent richting de bal. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Timglas probeert naar een medespeler te passen. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörgensson rent richting de bal. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Harrius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 69%, nhl1204 31%.
Åshöjdens BK - nhl1204 1:0