Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ojnn Norsholms IF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hugosson speelt de bal door. Klungelig pakt Goldman de bal. Pallo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pallo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Goldman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bergendahl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Fredholm de bal. Carlzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sandh geeft de bal voor. Daar is Bertling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Carlzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Berglin is nu in balbezit. Ankarsvärd onderschept slim de pass. Ankarsvärd passt de bal met de wreef. Hällegard rent richting de bal. Hällegard geeft een lange en hoge pass. Carlzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Elvisson speelt de bal door. Stark rent richting de bal. Stark passt de bal in één keer door. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - Norsholms IF 0:1

39e minuut.
Blomkvist heeft problemen om de bal te vangen. Uddberg is nu in balbezit. Blomkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Uddberg onderschept slim de pass. Uddberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Uddberg passt de bal met de wreef. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund verovert de bal door een tackle van achteren. Lund schiet op doel. Ankarsvärd kopt de bal weg. Janheden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 38%, Norsholms IF 62%.
ojnn - Norsholms IF 0:1

46e minuut.
Daar is Stark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weinesson met een sublieme pass. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Carlzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ojnn - Norsholms IF 1:1

62e minuut.
Bertling rent richting de bal. Bertling geeft een lange en hoge pass. Ankarsvärd is nu in balbezit. Lund onderschept slim de pass. Lund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Blomkvist geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weinesson met een snelle inworp. Uddberg rent richting de bal. Uddberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Elvisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugosson onderschept slim de pass. Hugosson passt de bal met de wreef. Uddberg rent richting de bal. Uddberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 36%, Norsholms IF 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ojnn - Norsholms IF 1:1