Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajentattare chullack FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Borisson onderschept slim de pass. Grengren bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisson rent richting de bal. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellström haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Borisson onderschept slim de pass. Borisson geeft een hoge lob. Näsström is nu in balbezit. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Sunesson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ovesson rent richting de bal. Ljungberg onderschept slim de pass. Sivertsson begaat een overtreding. Ljungberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palmin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - chullack FC 0:1

34e minuut.
Ovesson rent richting de bal. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg speelt de bal door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bodin met een harde bal richting middenveld. Ljungberg kopt de bal weg. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Sunesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - chullack FC 0:2

44e minuut.
Ljungberg onderschept slim de pass. Ljungberg geeft een hoge lob. Näsström bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 48%, chullack FC 52%.
Bajentattare - chullack FC 0:2

46e minuut.
Daar is Borisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borisson speelt de bal door. Nestor rent richting de bal. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - chullack FC 1:2

50e minuut.
Lundhgren is nu in balbezit. Nestor onderschept slim de pass. Julénius rent richting de bal. Nestor rent richting de bal. Nestor schiet op doel. Bodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Borisson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrius met de inworp. Bindefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindefeldt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sivertsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Borisson de bal. Palmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor verovert de bal door een tackle van achteren. Nestor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Harrius is nu in balbezit. Hjulinder onderschept slim de pass. Hjulinder speelt de bal door. Klungelig pakt Walter-Bucht de bal. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg met een sublieme pass. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 47%, chullack FC 53%.
Bajentattare - chullack FC 1:2