Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chullack FC Bajentattare
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bindefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Bindefeldt begaat een overtreding. Ljungberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borisson met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nestor rent richting de bal. Palmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fjellström zijn tegenspeler op de grond. Fjellström krijgt een gele kaart. Palmin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Ljungberg met een sublieme pass. Näsström bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Sunesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Bajentattare 1:0

27e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson met een sublieme pass. Näsström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindefeldt onderschept slim de pass. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellström draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palmin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svensson zal de hoekschop nemen. Nestor krijgt zijn hoofd ertegen. Bodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bindefeldt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svensson rent richting de bal. Svensson geeft de bal voor. Nestor is nu in balbezit. Nestor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 46%, Bajentattare 54%.
chullack FC - Bajentattare 1:0

49e minuut.
Palmin is nu in balbezit. Bindefeldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palmin. Bindefeldt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sivertsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Svensson met een snelle inworp. Fjellström rent richting de bal. Fjellström draait met de bal, schiet en ... Julénius kopt de bal weg. Bodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nestor rent richting de bal. Nestor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chullack FC - Bajentattare 1:1

74e minuut.
Bindefeldt onderschept slim de pass. Bindefeldt geeft een lange en hoge pass. Nestor rent richting de bal. Nestor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Bajentattare 1:2

86e minuut.
Aldén geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svensson met de inworp. Fjellström is nu in balbezit. Fjellström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aldén probeert de bal met de borst te controleren. Nestor is nu in balbezit. Nestor passt de bal zonder na te denken. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 70%, Bajentattare 30%.
chullack FC - Bajentattare 1:2