Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ojnn Åshöjdens BK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hällegard passt de bal met de wreef. Hugosson heeft problemen om de bal te vangen. Hugosson probeert naar een medespeler te passen. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Åberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Gardie met de inworp. Everts is nu in balbezit. Everts geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brundin met de inworp. Weinesson probeert naar een medespeler te passen. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman verovert de bal door een tackle van achteren. Goldman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brundin is nu in balbezit. Uddberg onderschept slim de pass. Uddberg met een sublieme pass. Goldman rent richting de bal. Goldman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Brundin verovert de bal door een tackle van achteren. Bergendahl is nu in balbezit. Brundin begaat een overtreding. Bergendahl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bergendahl kan niet meer verder spelen. Hamrén komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Åberg rent richting de bal. Åberg geeft een hoge lob. Hällegard kopt de bal weg. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De la Gardie probeert naar een medespeler te passen. Hamrén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Janheden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - Åshöjdens BK 0:1

38e minuut.
Ankarsvärd geeft de bal voor. Inworp. Denton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everts is nu in balbezit. Everts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 51%, Åshöjdens BK 49%.
ojnn - Åshöjdens BK 0:1

54e minuut.
De la Gardie passt de bal in één keer door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - Åshöjdens BK 0:2

57e minuut.
Everts verovert de bal door een tackle van achteren. Everts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pigg de bal. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - Åshöjdens BK 0:3

73e minuut.
Hugosson geeft een hoge lob. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard met een sublieme pass. Goldman is nu in balbezit. Goldman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jörgensson speelt de bal door. Hällegard rent richting de bal. Hällegard met een sublieme pass. Goldman is nu in balbezit. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Harrius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Brundin is nu in balbezit. Brundin geeft de bal voor. Ankarsvärd kopt de bal weg. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Uddberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beckman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 59%, Åshöjdens BK 41%.
ojnn - Åshöjdens BK 0:3