Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norsholms IF nhl1204
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Goop is nu in balbezit. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné passt de bal met de wreef. Lovesson rent richting de bal. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - nhl1204 0:1

10e minuut.
Grengren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Linné is nu in balbezit. Goop onderschept slim de pass. Timglas rent richting de bal. Timglas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ronnysson passt de bal in één keer door. Ellerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinesson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Weinesson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weinesson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Von Linné passt de bal in één keer door. Goop is nu in balbezit. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Von Linné de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ellerstad met een sublieme pass. Timglas rent richting de bal. Timglas passt de bal in één keer door. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Blomkvist de bal. Grengren bereikt de bal nog maar net als eerste. Grengren met een sublieme pass. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 69%, nhl1204 31%.
Norsholms IF - nhl1204 0:1

53e minuut.
Dahlin geeft de bal voor. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertling onderschept slim de pass. Von Linné rent richting de bal. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fredholm passt de bal in één keer door. Magnusson rent richting de bal. Magnusson geeft een hoge lob. Von Linné probeert de bal met de borst te controleren. Von Linné haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Goop heeft problemen om de bal te vangen. Timglas onderschept slim de pass. Timglas met een sublieme pass. Lovesson rent richting de bal. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - nhl1204 0:2

67e minuut.
Magnusson passt de bal in één keer door. Timglas rent richting de bal. Timglas passt de bal in één keer door. Von Linné rent richting de bal. Von Linné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 70%, nhl1204 30%.
Norsholms IF - nhl1204 0:2