Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nhl1204 Norsholms IF
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pallo geeft de bal voor. Dahlin heeft problemen om de bal te vangen. Lund is nu in balbezit. Lund haalt uit met een fantastische trap. Lundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nhl1204 - Norsholms IF 0:1

6e minuut.
Timglas passt de bal in één keer door. Ronnysson heeft problemen om de bal te vangen. Ronnysson passt de bal met de wreef. Lovesson rent richting de bal. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pallo passt de bal zonder na te denken. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglin begaat een overtreding. Nyholm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Timglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Timglas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pallo de bal. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Von Linné passt de bal met de wreef. Berglin rent richting de bal. Berglin passt de bal in één keer door. Lund is nu in balbezit. Lund schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Von Linné onderschept slim de pass. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nhl1204 - Norsholms IF 1:1

27e minuut.
Ellerstad probeert naar een medespeler te passen. Pallo is nu in balbezit. Pallo geeft de bal voor. Stark rent richting de bal. Stark geeft de bal voor. Lundström bokst de bal weg. Lund is nu in balbezit. Lund schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nhl1204 - Norsholms IF 1:2

34e minuut.
Bertling geeft een hoge lob. Inworp. Grengren met de inworp. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné schiet op doel. Carlzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhl1204 49%, Norsholms IF 51%.
nhl1204 - Norsholms IF 1:2

50e minuut.
Timglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Timglas geeft de bal voor. Fredholm is nu in balbezit. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Weinesson speelt de bal door. Ronnysson is nu in balbezit. Ronnysson probeert naar een medespeler te passen. Von Linné heeft problemen om de bal te vangen. Von Linné geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ronnysson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lantto komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Von Linné rent richting de bal. Von Linné geeft de bal voor. Daar is Blomkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Elvisson rent richting de bal. Nyholm onderschept slim de pass. Nyholm speelt de bal door. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grengren geeft een lange en hoge pass. Lantto is nu in balbezit. Lovesson rent richting de bal. Lovesson schiet op doel. Fredholm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nhl1204 - Norsholms IF 2:2

80e minuut.
Grengren is nu in balbezit. Pallo is nu in balbezit. Pallo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Von Linné de bal. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grengren de bal onder controle te krijgen. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhl1204 - Norsholms IF 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhl1204 31%, Norsholms IF 69%.
nhl1204 - Norsholms IF 3:2