Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ojnn chullack FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Sandh geeft een lange en hoge pass. Palmin kopt de bal weg. Wassberg kan de bal niet met de borst controleren. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hugosson onderschept slim de pass. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist met een sublieme pass. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - chullack FC 0:1

25e minuut.
Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hällegard de bal. Palmin is nu in balbezit. Hällegard onderschept slim de pass. Hällegard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodin met een harde bal richting middenveld. Wassberg heeft problemen om de bal te vangen. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Janheden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Borisson probeert naar een medespeler te passen. Ankarsvärd rent richting de bal. Walter-Bucht begaat een overtreding. Ankarsvärd raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Hugosson rent richting de bal. Öqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Öqvist passt de bal in één keer door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - chullack FC 0:2

37e minuut.
Goldman passt de bal met de wreef. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard passt de bal met de wreef. Uddberg rent richting de bal. Uddberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borisson probeert naar een medespeler te passen. Öqvist rent richting de bal. Hugosson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hugosson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 52%, chullack FC 48%.
ojnn - chullack FC 0:2

58e minuut.
Hällegard kopt de bal weg. Hugosson probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öqvist. Öqvist krijgt een gele kaart. Hugosson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hugosson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weinesson kopt de bal weg. Uddberg rent richting de bal. Uddberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Oscarsson geeft een hoge lob. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aldén probeert naar een medespeler te passen. Uddberg rent richting de bal. Palmin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palmin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Aldén geeft de bal voor. Palmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uddberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldman is nu in balbezit. Goldman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - chullack FC 1:2

84e minuut.
Ankarsvärd passt de bal met de wreef. Åberg is nu in balbezit. Åberg met een sublieme pass. Hjulinder is nu in balbezit. Hjulinder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Borisson passt de bal zonder na te denken. Pigg rent richting de bal. Pigg speelt de bal door. Weinesson is nu in balbezit. Weinesson geeft de bal voor. Bodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 55%, chullack FC 45%.
ojnn - chullack FC 1:2