Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pistascherna nhl1204
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 23.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Dahlin geeft de bal voor. Sahlman is nu in balbezit. Sahlman geeft een lange en hoge pass. Lindarw rent richting de bal. Lindarw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson is nu in balbezit. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné draait met de bal, schiet en ... Holmkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - nhl1204 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Bonnier de bal. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné speelt de bal door. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - nhl1204 0:2

33e minuut.
Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. Grengren rent richting de bal. Grengren schiet op doel. Lantto kopt de bal weg. Holmkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ossiansson passt de bal zonder na te denken. Daar is Timglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timglas met een sublieme pass. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 66%, nhl1204 34%.
pistascherna - nhl1204 0:2

58e minuut.
Von Linné haalt uit met een fantastische trap. Gröön kopt de bal weg. Oxenstierna heeft problemen om de bal te vangen. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Weinesson verovert de bal door een tackle van achteren. Weinesson geeft een hoge lob. Lovesson rent richting de bal. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ängblad passt de bal met de wreef. Steppenwolf rent richting de bal. Steppenwolf geeft een lange en hoge pass. Sahlman is nu in balbezit. Sahlman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné geeft een hoge lob. Ängblad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timglas rent richting de bal. Timglas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 61%, nhl1204 39%.
pistascherna - nhl1204 0:2