Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chullack FC Norsholms IF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Goop geeft een lange en hoge pass. Ellerstad heeft problemen om de bal te vangen. Grengren begaat een overtreding. Grengren krijgt een gele kaart. Ellerstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Axell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lund is nu in balbezit. Lund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Borisson is nu in balbezit. Berglin verovert de bal door een tackle van achteren. Berglin passt de bal in één keer door. Lund rent richting de bal. Lund draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Goop is nu in balbezit. Borisson probeert naar een medespeler te passen. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Blomkvist geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund draait met de bal, schiet en ... Bodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chullack FC - Norsholms IF 0:1

31e minuut.
Axell heeft problemen om de bal te vangen. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Axell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Axell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cronkvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Borisson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. Carlzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Öqvist passt de bal met de wreef. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist met een sublieme pass. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grengren rent richting de bal. Grengren geeft de bal voor. Inworp. Ellerstad met een snelle inworp. Berglin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 59%, Norsholms IF 41%.
chullack FC - Norsholms IF 0:1

49e minuut.
Berglin geeft de bal voor. Hjulinder is nu in balbezit. Stark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stark krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Blomkvist geeft de bal voor. Inworp. Hjulinder met de inworp. Öqvist controleert de bal met de borst. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walter-Bucht heeft problemen om de bal te vangen. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chullack FC - Norsholms IF 1:1

72e minuut.
Borisson is nu in balbezit. Berglin verovert de bal door een tackle van achteren. Berglin speelt de bal door. Lund is nu in balbezit. Lund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Goop de bal onder controle te krijgen. Grengren is nu in balbezit. Ellerstad maakt een afschuwelijke overtreding. Ellerstad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chullack FC 42%, Norsholms IF 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chullack FC - Norsholms IF 1:1