Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pistascherna Åshöjdens BK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sahlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht onderschept slim de pass. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagen draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Hagen met een snelle inworp. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Everts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Everts zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Holmkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ottosson is nu in balbezit. Rubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Rubarth speelt de bal door. Lindarw rent richting de bal. Lindarw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Öberg geeft een lange en hoge pass. Backe kopt de bal weg. De la Gardie speelt de bal door. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Everts probeert naar een medespeler te passen. Brundin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brundin speelt de bal door. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 55%, Åshöjdens BK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pistascherna - Åshöjdens BK 0:0

56e minuut.
Everts speelt de bal door. Walter-Bucht heeft problemen om de bal te vangen. Everts is nu in balbezit. Everts schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walter-Bucht de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sälle rent richting de bal. Sälle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oxenstierna met de inworp. Rubarth geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bonnier geeft de bal voor. Lindarw is nu in balbezit. Sälle is nu in balbezit. Lindarw onderschept slim de pass. Lindarw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Oxenstierna met de inworp. Sahlman geeft een lange en hoge pass. Steppenwolf is nu in balbezit. Steppenwolf geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ottosson verovert de bal door een tackle van achteren. Ottosson geeft een lange en hoge pass. Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier geeft een lange en hoge pass. Steppenwolf geeft een lange en hoge pass. Harrius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Oxenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht passt de bal zonder na te denken. Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 47%, Åshöjdens BK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pistascherna - Åshöjdens BK 0:0