Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HBK Regnum Croatorum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ivarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarsson met een sublieme pass. Fuchs is nu in balbezit. Bergh onderschept slim de pass. Bergh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Karlfjärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlfjärd haalt uit met een fantastische trap. Roaldsson kan de bal niet met de borst controleren. Bergh is nu in balbezit. Bergh draait met de bal, schiet en ... De Geer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Juliansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarsson speelt de bal door. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hadelöv zal de hoekschop nemen. Ivarsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ivarsson geeft een lange en hoge pass. Hegerfors heeft problemen om de bal te vangen. Pilroth begaat een overtreding. Pilroth krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ivarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Hegerfors de bal. Hegerfors passt de bal in één keer door. Espensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Espensson draait met de bal, schiet en ... Bruun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Juliansson de bal onder controle te krijgen. Rosin rent richting de bal. Rosin probeert naar een medespeler te passen. Espensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Espensson draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 62%, Regnum Croatorum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HBK - Regnum Croatorum 0:0

46e minuut.
Marksson probeert naar een medespeler te passen. Hadelöv heeft problemen om de bal te vangen. Hadelöv speelt de bal door. Espensson is nu in balbezit. Espensson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ivarsson probeert naar een medespeler te passen. Malm heeft problemen om de bal te vangen. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh draait met de bal, schiet en ... De Geer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HBK - Regnum Croatorum 0:1

60e minuut.
Fuchs passt de bal in één keer door. Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarsson geeft de bal voor. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HBK - Regnum Croatorum 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 62%, Regnum Croatorum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HBK - Regnum Croatorum 1:1
HBK