Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stockholm Norrköping Spinova FF
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Kärrman onderschept slim de pass. Kärrman speelt de bal door. Tidbäck rent richting de bal. Olovsson verovert de bal door een tackle van achteren. Olovsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gunnarsson trapt de bal weg. Von Scheele kopt de bal weg. Kärrman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Kärrman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. af Ugglas rent richting de bal. af Ugglas passt de bal zonder na te denken. Westerberg rent richting de bal. Westerberg schiet op doel. Gunnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kärrman geeft een lange en hoge pass. Hansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Langborg de bal. af Ugglas bereikt de bal nog maar net als eerste. af Ugglas schiet op doel. Gunnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stockholm Norrköping 39%, Spinova FF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stockholm Norrköping - Spinova FF 0:0

51e minuut.
Conrads met de inworp. Kärrman met een sublieme pass. Stensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidbäck rent richting de bal. Tidbäck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stockholm Norrköping - Spinova FF 0:1

83e minuut.
Hansson geeft de bal voor. Langborg kan de bal niet met de borst controleren. Von Scheele bereikt de bal nog maar net als eerste. Langborg onderschept slim de pass. Langborg geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stockholm Norrköping - Spinova FF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stockholm Norrköping 71%, Spinova FF 29%.
FC Stockholm Norrköping - Spinova FF 0:2