Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regnum Croatorum if horred
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sundberg passt de bal met de wreef. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund probeert naar een medespeler te passen. Kolmodin heeft problemen om de bal te vangen. Kolmodin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Heikkonen met een harde bal richting middenveld. Prahl kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ivarsson de bal onder controle te krijgen. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - if horred 1:0

21e minuut.
Karlfjärd probeert naar een medespeler te passen. Viljesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljesson geeft een hoge lob. Bergh springt en kopt de bal. Bylund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - if horred 2:0

24e minuut.
Månsson geeft de bal voor. Kolmodin is nu in balbezit. Skog is nu in balbezit. Kolmodin is nu in balbezit. Kolmodin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Karlfjärd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin is nu in balbezit. Skoglund rent richting de bal. Skoglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 53%, if horred 47%.
Regnum Croatorum - if horred 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 55%, if horred 45%.
Regnum Croatorum - if horred 2:0